خانه » آخرین اخبار » مدارک و نحوه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید (مقطع کاردانی)

مدارک و نحوه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید (مقطع کاردانی)

مدارک و نحوه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقطع کاردانی

مدارک لازم برای ثبت‌نام:

۱- شش قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.

۲- تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

۳- تصویر کارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

۴- اصل دیپلم کامل متوسطه و یا گواهی آن برای داوطلبان نظام قدیم آموزش متوسطه با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یک برگ تصویر آن.

۵- اصل مدرک دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه و یا گواهی پایان دوره سه ساله نظام جدید با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یک برگ تصویر آن.

۶- اصل فرم تأییدیه معدل جهت فارغ‌التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

۷- گواهی اشتغال به کار با امضا و مهر بالاترین مقام مسؤل، آخرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار (برای پذیرفته‌شدگان شاغل)

۸- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را با توجه به بند ۳-۲ مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه ۳ دفترچه راهنمای پذیرش مذکور برای دوره‌های حضوری و در صفحه ۳۳۳ برای دوره‌های آموزش‌های خاص – حین کار غیر حضوری مشخص نماید (برای برادران).

زمانبندی  ثبت‌نام:

کلیه پذیرفته‌شدگان  لازم است در یکی از روز‌های دوشنبه مورخ ۲۰/۱۱/۹۳ یا سه‌شنبه مورخ ۲۱/۱۱/۹۳ و یا پنجشنبه مورخ     ۲۳/۱۱/۹۳ با در دست داشتن مدارک  به دانشگاه مراجعه نمایند.