خانه » دانشگاه جامع علمی کاربردی

دانشگاه جامع علمی کاربردی

دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم ، تحقیقات وفناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلین بخشهای مختلف اقتصادی و افزایش مهارت های حرفه ای فارغ التحصیلان مرکز آموزش که فاقد تجربه اجرایی می باشند تشکیل و با بکارگیری و سازمان دهی امکانات،منابع مادی وانسانی دستگاه های اجرایی،نسبت به برگزاری دوره های علمی کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی اقدام می کند.

دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها متولی نظام آموزش عالی علمی کاربردی است که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می شود. هدف دانشگاه جامع فراهم آوردن موجباتی است که مشارکت سازمانها و دستگاههای اجرایی دولتی و غیر دولتی را برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور می باشد به نحوی که دانش آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آنها محول می شود. دانش و مهارت لازم را کسب نمایند.

دانشگاه جامع مسوولیت برنامه ریزی، سازماندهی، پشتیبانی های کارشناسی، عملیاتی، اطلاعات و سیاستگذاریهای کلان و نیز نظارت و ارزشیابی مراکز و موسسات علمی کاربردی را بر عهده دارد.

مراکز و موسسات آموزش عالی علمی کاربردی زیر نظر دانشگاه، رکن اجرایی آموزشهای علمی-کاربردی و به قصد ارتقای دانش کار و ایجاد مهارت های متناسب با حوزه فعالیت شغلی افراد تاسیس شده است.

اهداف آموزشهای علمی کاربردی

۱- ایجاد بستر مناسب برای فعالیت همه جانبه(صنعتی، نظامی و دانشگاهی) در گسترش اعتلای دانش و پژوهش علمی کاربردی کشور.

۲- ارتقای شاخصهای کمی و کیفی آموزشهای کاربردی در جامعه.

۳- فراهم سازی زیر بنای مناسب بمنظور بکارگیری توان دانش آموختگان دوره های نظری در حل مسائل کاربردی.

۴- زمینه سازی زیربنای مناسب برای ایجاد انتقال تکنولوژی نوین.

آدرس ستاد مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی : تهران- خیابان انقلاب حد فاصل خیابان حافظ و نجات الهی (چهارراه کالج) پلاک ۷۵۱

تلفن: ۸۲۷۷۹

آدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران : بلوار کشاورز ، خیابان کبکانیان ، کوچه فرگاه

آدرس مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۲۶ : فلکه دوم صادقیه ، ابتدای بزرگراه محمدعلی جناح ، کوچه احسانگر ، پلاک ۱/۱