خانه » آخرین اخبار » اطلاعیه مهم – مهلت زمان پرداخت دروس اضافه، افتاده و معرفی به استاد

اطلاعیه مهم – مهلت زمان پرداخت دروس اضافه، افتاده و معرفی به استاد

قابل توجه تمام دانشجویان دانشگاه واحد۲۶

دانشجویان موظف می باشند که دروس ارائه شده توسط دانشگاه را انتخاب واحد نمایند:

1. نکته: دانشجویانی که دروسی اضافه تر از دروس ارائه شده توسط دانشگاه را انتخاب واحد نموده اند، مهلت دارند تا شهریه دروس اضافه خود را حداکثر تا ۱۲ اسفند ماه ۱۳۹۳ پرداخت کرده و به امور مالی دانشگاه تحویل دهند. در صورت عدم پرداخت دروس اضافی توسط واحد آموزش و واحد مالی حذف خواهد شد. برای محاسبه و پرداخت مبلغ شهریه دروس اضافی به امور مالی و اداری دانشگاه مراجعه کنید.
  2. نکته: دانشجو موظف است همانند فیش های ترم، فیش های دروس اضافه یا معرفی به استاد را در سامانه دانشگاه ثبت نمایند.
  3. نکته: در صورتی که قبلاً ۱۵درصد خود را پرداخت نموده اید و بعد اقدام به حذف و اضافه کرده باشید ۱۵درصد شما تغییر خواهد کرد لطفاً به بخش شهریه سامانه خود مراجعه کنید.
  4. نکته: دانشجویان برای پرداخت شهریه معرفی به استاد خود تا ۱۲ اسفند ماه ۱۳۹۳ مهلت دارند، در صورت عدم پرداخت نمره ثبت شده آنها کان لم یکن تلقی می شود.