خانه » آخرین اخبار » اطلاعیه مهم – تمدید زمان انتخاب واحد بهمن ۱۳۹۳

اطلاعیه مهم – تمدید زمان انتخاب واحد بهمن ۱۳۹۳

با سلام و احترام

به اطلاع می رساند، انتخاب واحد نیم سال دوم تحصیلی ۹۴-۹۳ در سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سجاد) به منظور ارایه خدمات بهتر به دانشجویان بر اساس سال ورود به شرح جدول زیر تمدید گردید.

لازم به ذکر است دانشجویان در روزهای مقرر می بایست جهت انتخاب واحد به سامانه جامع آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

توجه: دانشجویانی که دروس افتاده ترم های گذشته خود را در این ترم انتخاب نموده اند و یا دروسی اضافه تر از دروس ارائه شده توسط دانشگاه انتخاب واحد نموده اند باید شهریه این دروس را حداکثر تا ۳اسفند پرداخت کرده و فیش واریزی (پشت نویسی شده بهمراه نام دروس اضافه) به امور مالی تحویل دهند. در صورت عدم ارائه فیش به امور مالی دروس اضافه حذف خواهد شد.

سال ورود

تاریخ انتخاب واحد

ورودی های سال ۹۰ و ۹۱

۲۴ و ۲۵ بهمن ماه

ورودی های سال ۹۲ و ۹۳

۲۶ و ۲۷ بهمن ماه

بدیهی است دانشجویان ملزم به رعایت پیش نیاز دروس در انتخاب واحد می باشند. همچنین رعایت سقف تعداد واحد درسی برای دانشجویان الزامی بوده و چنانچه دانشجویی بیش از حد مجاز انتخاب واحد نماید، سامانه جامع آموزشی دانشگاه به طور تصادفی اقدام به حذف دروس مازاد خواهد نمود.