خانه » آموزش ورود به سامانه دانشگاه (سامانه سجاد)

آموزش ورود به سامانه دانشگاه (سامانه سجاد)

• ابتدا وارد سامانه دانشگاه (سامانه سجاد) به نشانی edu.uast26.ac.ir شوید و یا در قسمت راست سایت در بخش درسترسی سریع گزینه سامانه دانشگاه را انتخاب نمایید.
  • در صفحه بعد کد امنیتی خواسته شده را در قسمت مربوطه وارد کرده و بر روی دکمه ورود کلیک نمایید. (تصویر زیر)

image001

• بعد از وارد کردن کد امنیتی، شما باید نام کاربری خود را که همان “کد ملی” دانشجو میباشد و رمز عبور را که قبلاً از بخش آموزش دانشگاه دریافت نموده اید را وارد کنید و روی گزینه ورود کلیک نمایید.
  • (در صورتی که رمز عبور توسط آموزش برای شما تعریف نشده است ، در قسمت کلمه عبور کد ملی خود را همراه شماره شناسنامه وارد نمائید)

image002

نکته۱: اگر برای بار اول است که وارد میشوید رمز شما: (کد ملی و پشت سر آن شماره شناسنامه شما است)

نکته۲: بعد از ورود حتماً پسورد خود را تغییر دهید.

نکته۳: اگر با پیغام “لطفا نام کاربری و کلمه ی عبور را مجددا درج کنید” مواجه شدید کلمه عبور شما اشتباه است و باید به واحد آموزش دانشگاه مراجعه کرده تا کلمه عبور شما را تغییر دهند.

نکته۴: بعد از ورود به سامانه تابلوی اعلانات و هشدار های صفحه اصلی که توسط دانشگاه یا سامانه برای شما ارسال شده است را بصورت کامل مطالعه کنید.

image003