خانه » آموزش وارد کردن اطلاعات فیش بانکی در سامانه دانشگاه

آموزش وارد کردن اطلاعات فیش بانکی در سامانه دانشگاه

image001

• اکنون شما فاکتور شهریه های خود را مشاهده میکنید، جهت وارد کردناطلاعات فیش ۸۵درصد یا مشاهده بدهی های خود باید گزینه “پرداخت” که به شکل یک کارت سبز رنگ میباشد را انتخاب نمایید(تصویر زیر)

image002

نکته: برای مشاهده جزئیات فاکتور هر ترم شامل دروس انتخاب شده، مبلغ شهریه متغییر یا ثابت میتوانید بر روی فلش سبز رنگ نیمسال مورد نظر خود کلیک کنید.

•  بعد از انتخاب گزینه پرداخت فاکتور انتخاب شده باز میشود با کلیک بر روی گزینه پرداخت (فلش سبز رنگ) رو به روی بخش فرهنگ و هنر واحد “۸۵درصد” به مرحل بعد وارد میشود.

image003

• بر روی انتخاب کلیک کنید (روبروی گزینه پرداخت با فیش) و بعد از آن بر روی دکمه”ادامه پرداخت” کلیک کنید.

image004

• اکنون شما باید اطلاعات پرداخت خواسته شده را تکمیل کنید. (تصویر زیر)

image005

• اطلاعات خواسته شده را مطالبق با مثال زیر و راهنمای شماره گذاری شده وارد نمایید و در انتها بر روی گزینه “اطلاعات پرداخت مورد تأیید است” کلیک نمایید.

image006

• بعد از وارد کردن اطلاعات شما صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد:

۱) پیغام سامانه               ۲) وضعیت پرداختی                 ۳) قابلیت ویرایش و حذف فیش ثبت شده

image007

اکنون کار به اتمام رسیده است و باید منتظر تأیید نهایی از سمت حسابداری دانشگاه باشید در صورتی که اطلاعات وارد شده شما با تراکنش ثبت شده حساب مطابقت داشته باشد فیش شما تأیید میگردد و در بخش”درصد پرداخت شده فاکتور”تمام ترم های شما بایدمانند نمونه زیر باشد:

image008

چند نکته مهم:

•  بعد از وارد کردن اطلاعات فیش در سامانه دانشگاه، هفته های آینده به منوی “موارد قابل پرداخت” در بخش “شهریه” بروید و وضیعت شهریه نیمسال خود را مشاهده کنید امکان دارد فیش ثبتی شما رد شده باشد، یا مبلغ واریزی تغییر کرده باشد و به دلایل دیگر تأیید نشده باشد در آن صورت باید به امور مالی دانشگاه مراجعه نمایید.
  •  قبل از پرداخت شهریه کد ملی خود را به امور مالی دهید تا فاکتور های شما بروزرسانی گردد.
  •  برای انتخاب واحد یا مشاهده کارنامه شما حتماً باید شهریه ۱۵درصد و ۸۵درصد ترم های گذشته خود را تسویه کامل کرده باشید.
  •  همیشه موجودی حساب خود را چک کنید، شاید بعد از بروزرسانی توسط امور مالی مبلغ پرداختی شما به موجودی حساب افزوده شود و پرداخت کامل نباشد، در این صورت شما باید از طریق موجودی حساب دوباره اقدام به پرداخت فاکتور کنید.
  •  دانشجویان گرامی سعی کنید هر هفته به سامانه خود سربزنید تا شهریه ترم جاری خود را مدیریت نمایید و یا در صورتی که سامانه برای شما پیغامی داشت سریعاً از آن مطلع شوید.