خانه » آخرین اخبار » آغاز ثبت نام دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای بهمن ماه ۹۳

آغاز ثبت نام دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای بهمن ماه ۹۳

ثبت نام و شرکت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه سال ۱۳۹۳ از روز دوشنبه مورخ ۱/۱۰/۹۳ آغاز و در روز دوشنبه ۸/۱۰/۹۳ پایان می‌پذیرد.​

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، ثبت نام و شرکت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی بهمن ۹۳ که منحصراً به صورت اینترنتی می باشد که از روز دوشنبه مورخ ۱/۱۰/۹۳ آغاز و در روز دوشنبه ۸/۱۰/۹۳ پایان می‌پذیرد. کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما که از طریق سایت سازمان قابل دسترسی است و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام ، به سایت سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است به وسیله کارت‌های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آن‌ها فعال می‌باشد، با مراجعه به سایت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ ۱۰۶.۰۰۰ (یکصد و شش هزار) ریال به عنوان وجه ثبت‌نام نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.